Nu kan du säkra din plats i Sporthallen - Köp säsongskortet här!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
HÖÖRS HK H 65
| Damer Division 2
Vinst i seriepremiären!
2018-09-29 15:33

Amanda Anderson utlånad, skador i laget (målvakt Felicia Johansen och mittsexa Evelina Bladh) och några halvskador på bl.a. Lovisa Nilsson, så ingångsvärdena inte de optimala. Samtidigt känns laget lite nervösa nu när allvaret börjar.


Men nervositeten känns som bortblåst i starten av första halvlek. H 65 Gordies HK chockar Helsingborgs HK i inledningen med snabbt spel, fint försvar och glider iväg till 2-0. Men sedan kommer gästerna in i matchen och efter några dåliga hemspring samt ouppmärksamhet vid frikast blir ställningen 2-4. Höör kommer tillbaka fint, börjar få till variationen i anfallen och går ifrån till 7-4.
Men en dubbelräddning av Helsingborgs målvakt ger motståndarna energi igen och med 2 minuter kvar är de åter i ledning 9-10.
Hedda Källström avslutar halvleken med att göra 10-11.


Andra halvlek inleds med ställningskrig och det tar 4 minuter innan första målet kommer, 11-lika av Lovisa. Lagen följs åt och Hanna Sjöstrand räddar mycket. Sedan drabbas H65 av en utvisning och siffrorna rinner iväg lite.
Med 10 minuter kvar av matchen och 14-16 dubbelräddar Hanna och Höör arbetar sig åter in i matchen. Man får igång försvaret ordentligt, Hanna fortsätter att storspela i mål och Lovisa pangar på framåt. När 6 minuter återstår så gör Lovisa 16-lika. Matchen står och väger under 4 minuter. Men sedan sätter Lovisa sitt 8:onde mål vilket följs upp av Hedda till 18-16 med 2 minuter kvar av matchen.
Helsingborg tar time-out, gör mål, börjar spela man-man och H65 tar time-out med 25 sekunder kvar.
Höör missar anfallet och gästerna får chansen till kvittering, men Hanna räddar skottet och vinsten är ett faktum.


Nyhetsarkiv
Vinst i seriepremiären!2018-09-29 15:33
 
Följ oss på
Centrala Partners
Sponsorer