Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
HÖÖRS HK H 65
| Herrar Division 2
Inför H 65 Höör - IF Kristianstad
2018-02-21 10:29
Efter en poäng med oss från Göteborg och mötet med Warta så är det nu dags för match mot IF Kristianstad.

För vår del så kändes poängen borta mot (tillsammans med oss) bottenkrigande Warta rätt ok, iaf om man ser till matchbilden där vi fick en kanondålig start offensivt men stod bra bakåt. 8-6 i halvlek talar sitt tydliga språk men pga vårt fina försvar och målvaktspel så lyckades vi kriga oss tillbaka till 21-21. Warta drog ner på tempot och var snabba hem så tyvärr blev det inte mycket kontringar vilket vi annars brukar kunna utnyttja. Hade det inte varit för en tveksam utvisning med 5 min kvar som även resulterade i en skada på vår spelare så hade vi nog knipit hela potten. 

 

Nu möter vi IF som redan ligger ganska stabilt i mitten på 19 poäng. De inledde hösten mycket bra och har på grund av det till och med haft förmånen att kunna låna ut spelare till Kungälv och Helsingborg. Trots tappen så har de krigat på, spelat in några nya unga spelare och det ska nog mycket till för att de ska tappa mark. De förlorade senast mot Vinslöv med 35-41 men Vinslöv är i ett stim just nu så svårt att bedöma om de är helt missnöjda med resultat.

 

Vi kan nog räkna med ett klart högre tempo än senast och förhoppningsvis kan vi anpassa oss och även växla upp i anfallspelet. Till denna match hoppas vi att vi har lite fler spelare tillgängliga så vi kan ösa på i 60 minuter.   

    

Vi ses på matchen!

Carl-Christian Olsson


Nyhetsarkiv
H65 - HK Farmen2018-04-17 09:20
 
Följ oss på
Centrala Partners
Sponsorer