NÄSTA HEMMAMATCH | H 65 Höör - Skara HF | ons 17 April 19:00 | Förköp din biljett här!
HÖÖRS HK H 65
| HERRAR DIV 3
SEGERVRÅÅÅÅL !!
2021-10-08 22:37

Vilken styrkedemonstration av herrlaget när de tog emot seriefavoriten Tollarp i Sporthallen. Ingen nåd visades och efter fyra spelade minuter ledde H65 med 4-0 och de visade inga tecken på att släppa in Tollarp i matchen.

Tollarp var dock snart ifatt och det blev en jämn historia fram till halvlek där Tollarp gick ut i paus med ett plusmål, 13-14. Efter paus och taktiksnack så kopplade H65 åter greppet om matchen och som en repris från de första fyra minutrarna i första halvlek så dundrade H65 in fyra mål på de första fyra minutrarna även i 2:a halvlek. Ledning med 17-14 och 30 sekunder senare drog Martin Johnsson in 18-14. Vi noterar för övrigt fyra mål i protokollet för Martin och målbäst blev Tobias Karlsson med sex mål.

Efter detta var Tollarp aldrig i närheten av att komma ifatt. H65 levererade som ett lag och med en helhet i både anfall och försvar. Mycket imponerande och vinst med 31-23

Ett par ord med en upprymd målvakt Johannes Bylinder efter storspel i målet.