SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
HÖÖRS HK H65
| HERRAR DIV 4
SEGERVRÅÅÅÅL !!
2021-10-08 22:37

Vilken styrkedemonstration av herrlaget när de tog emot seriefavoriten Tollarp i Sporthallen. Ingen nåd visades och efter fyra spelade minuter ledde H65 med 4-0 och de visade inga tecken på att släppa in Tollarp i matchen. 

 

Tollarp var dock snart ifatt och det blev en jämn historia fram till halvlek där Tollarp gick ut i paus med ett plusmål, 13-14. Efter paus och taktiksnack så kopplade H65 åter greppet om matchen och som en repris från de första fyra minutrarna i första halvlek så dundrade H65 in fyra mål på de första fyra minutrarna även i 2:a halvlek. Ledning med 17-14 och 30 sekunder senare drog Martin Johnsson in 18-14. Vi noterar för övrigt fyra mål i protokollet för Martin och målbäst blev Tobias Karlsson med sex mål.

 

Efter detta var Tollarp aldrig i närheten av att komma ifatt. H65 levererade som ett lag och med en helhet i både anfall och försvar. Mycket imponerande och vinst med 31-23

 

Ett par ord med en upprymd målvakt Johannes Bylinder efter storspel i målet.

 

Vad säger du om matchen?

  • Alltså vilken match !! Såg du min dubbelräddning !!

 

Ja den var i världsklass!

  • Var det någon som filmade den !!??

 

Vad är känslan efter matchen?

  • Vi gick av planen med en positiv känsla, vi viker oss aldrig utan vi bara fortsätter mata på och vi gör det tillsammans. Dessutom var det svinkul att spela inför publik igen. 

 

Den 29:e oktober är det dags för hemmamatch igen och då står Skurup för motståndet. Sätt en bock i kalendern och ta er ner till Sporthallen och heja fram herrarna…de behöver er hjälp och era hejarop !!

 
Våra partners