Nu kan du säkra din plats i Sporthallen - Köp säsongskortet här!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
HÖÖRS HK H 65
| Damer J
Juniorerna vidare i SM
2018-09-29 19:13

 Helgen 22-23 september spelade damjuniorerna Ungdoms-SM Steg 1 i Partille. Det blev en andraplats i gruppen och direktavancemang till Steg 3 i USM 12-13 januari 2019. Stort grattis!

 

Då denna SM-turnering låg innan seriestarten så var det säsongens första matcher med full fokus på vinst. Även om det i USM inte är fullt ut samma lag som i serien så ansåg Josefin Nilsson, ansvarig tränare för juniorerna, att det var ett rätt samspelt lag redan från början.
” – Men vi växte in i rollerna mer och mer för var match som gick”, säger Josefin. ” – Vi har arbetat med tålamodet i vårt uppställda spel och jag tycker att vi nu kom in i bra uppställda spel med bra tålamod! Och samtidigt använder vi oss av hela banan.”
Vi fick se ett lag som hjälpte varandra genom att peppa och ge glädje till varandra, på plan, från bänken och även utanför plan. Ett kämpande lag där alla har en uppgift och är viktiga.

” – Med små marginaler hade vi kunnat slå även gruppettan, IFK Tumba”, säger Magnus Viberg, assisterande tränare. ” – Men både vi tränare och spelarna var mycket nöjda med insatsen.”

” – Alla tjejer kämpa och visade att de ville vinna inne på banan och utanför, så vi vinner våra kamper och matcher denna helgen med vårt hjärta och glädje!”, avslutar Josefin.Kom gärna och se USM-uttagningar Steg 1 på plats i Höör.

20-21 oktober Flickor 14 H65 i Sporthallen


Vi hoppas kunna arrangera fler uttagningar i kommande USM-steg, återkommer om detta.


Nyhetsarkiv
Juniorvinst hemma2018-12-01 12:07
Juniorerna vidare i SM2018-09-29 19:13
 
Följ oss på
Centrala Partners
Sponsorer