| DAMER J
USM-helgens första dag klar!
2019-01-12 20:59
Helgen för Ungdoms-SM inleddes för H65 på hemma plan av damjuniorerna mot Ankaret. Det är Steg 3 och många bra lag som möts under lördagen och söndagen. Besök avslutningsdagen för den spännande upplösningen.
Dagens första match mellan H65 och Ankaret var en lång uppförsbacke för hemmalaget. Mycket nerver gav ett krampaktigt anfallsspel, 0-4 efter 10 minuter och H65 tog timeout för att få utdelning framåt. Höörs första mål kom först efter 13 minuter på straff och 4-målsunderläget höll man sedan länge utan att kunna knapra in. Vid halvtidsvilan stod det 7—10.

Andra halvlek inledde Höör åter trevande och 4-målsunderläget är konstant. Med kvarten kvar så började H65 arbeta sig in i matchen och vid 5 minuter kvar av matchen stod det 14-lika. Spännande minuter följde och vid 16-lika och 10 sekunder kvar tar H65 timeout. Men matchen slutar 16-lika.

I dagens andra match vinner Skövde med  36-13 över Heid.

Vi hälsar alla välkomna att besöka USM under söndagen och se de fyra avgörande matcherna.