NÄSTA HEMMAMATCH | H 65 Höör - Skara HF | ons 17 April 19:00 | Förköp din biljett här!
HÖÖRS HK H 65
| DAMER J
USM i Höör
2019-01-13 11:24

Ny dag och nya krafter på USM i Höör för Flickor 18 Steg 3.

Dagen börjar med möte H65-Skövde. Denna match rivstartar H65 och efter 4 minuter leder man med 3-1. Men Skövde kommer tillbaka till 3-3 och sedan följs lagen åt fram till 7-lika. Med 10 minuter kvar av första halvlek så har Höör skapat en ledning igen på 2 mål, 9-7. Men ett avstannat anfallsspel och tekniska fel gör att Skövde åter skapar likaläge. Halvleken slutar 12-11.

Skövde gör 2 snabba och går upp i ledning direkt i andra. Sedan följs lagen åt tills 10 minuter återstår, då rycker Skövde och skaffar sig som mest en 5-målsledning. Matchen slutar 21-26.