NÄSTA HEMMAMATCH | H 65 Höör - Skara HF | ons 17 April 19:00 | Förköp din biljett här!

• Heid fyra med möjlighet till en 3:djeplats vid vinst

Och på det en hängiven publik med stort hemmastöd.

Matchen inleddes med ett bra H65-försvar och ledning Höör, allt skapat av linjespelet hos Nr 4 Evelina Bladh. I 7:de minuten gör Heid sitt första mål, 3-1. Nr 29 Amanda Johansson kommer in och viker tillbaka ett kanonskott i bortre krysset, 4-1. Heid gör fler mål och får chansen att komma in i matchen när H65 går ner i temp, gör en del tekniska fel och man tar också timeout vid 6-4 efter en kvart spelat.

Nr 19 Lovisa Nilsson och Nr 9 Binto Linnér kommer igång ordentligt, tempot höjs och Höör drar iväg. Nr 3 Matilda Rosberg hjälper till med sina snabba fötter för att spä på avståndet. Med 2 minuter kvar av första och ställningen 12-4 tar Heid timeout.

Halvleken slutar 13-6.

Andra halvlek inleds målfattigt, med lägre tempo och efter 5 minuter står det 15-7 och utvisning H65. Men Nr 66 Hedda Månsson räds ej det numerära underläget och trycker sig igen i mitten för 16-7.

Höör kör fast i anfallen och bjuder in Heid, men Nr 10 Matilda Svensson bryter måltorkan med en snabbt genombrott till 17-9 men tränaren Calin Bochis vill se mer och tar timeout. Nr 7 Saga Viberg kontrar in 18-9 och H65 börjar göra mål igen. Vid 20-9 och 6 minuter kvar tar Heid timeout.

Lagen följs åt matchen ut och slutresultatet blir 22-11, en andraplats i gruppen och H65 vidare till Steg 4 i USM! STORT GRATTIS TJEJER!