Nu kan du säkra din plats i Sporthallen - Köp säsongskortet här!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
HÖÖRS HK H 65
Premiär för Anna Johanssons matlagningsprogram
2018-12-05 16:42
Hon kan inte bara en av SHE:s främsta försvarare - och genom brottsspelare.
Hon är en fena i köket också.

Se avsnitt ett av "Vad blir det för maud":

https://www.youtube.com/watch?v=7P34JpDWFwY
F 04
En kämpaseger för Flickor 04 i Grupp A
2018-12-01 12:54, F 04
Det har varit många hårda och nästanmatcher i Grupp A för Flickor 04 under höstsäsongen. Men idag, mot gästande Staffanstorp, lossnade det rejält och flickorna visar på lugn, lagkänsla, spelförståelse samt fokus. Vi fick se en stor variation i anfallsspelet, ett taggat försvar, säkert målvaktsspel och glädje på bänken.
Damer J
Juniorvinst hemma
2018-12-01 12:07, Damer J
Eslöv på besök i Juniorserien för Damer och det blev en match med många ansikten. H65 arbetade in sig i matchen under första halvlek och drog iväg till en komfortabel vinst i andra.
Ny träningsgrupp - P 11/12
2018-11-26 16:32
Efter önskemål om en grupp för pojkar födda 2011 har vi skapat en ny grupp tillsammans med pojkar födda 2012. Detta innebär att pojkarna i Handbollsskola 2012 sammanslås med Pojkar 2011. P 11 har matchspel senare i vår vilket gjorde det möjligt att anmäla ett lag med tillräckligt många pojkar till serien där både pojkar födda 2011 och 2012 får delta.
Ny träningstid för P 11/12 är Tisdagar kl 16.30-17.30 i Sätoftahallen med start imorgon tisdag 27/11.
Damer SHE
Knapp seger mot Kungälv - Månsson höll brandtal till publiken
2018-11-14 21:30, Damer SHE
H65 Höör besegrade nykomlingen Kungälv på hemmaplan.
Men det satt hårt åt.
Gästerna hade chansen att kvittera i sitt sista anfall, men slut togs alltså nionde raka segern i SHE. 26-24 skrevs segersiffrorna till.
Efter matchen höll Ola Månsson ett brandtal till publiken.

Efter drygt sex minuter hade H65 gjort 7-1 på Kungälv och om matchen inte kändes avgjorde redan då så kanske några ytterligare kunde hålla med om det efter drygt 20 minuter när Michaela Fransson vräkte in 16-7.
- Då ledde vi med nio mål. Det betyder at vi förlorade sista 40 minuterna med sju bollar, muttrade Ola Månsson efter H65:s trots allt, nionde raka seger i SHE.
Efter matchen greppade Ola själv mikrofonen och uppmanade publiken att komma till Europacupmatchen  i Eslöv på söndag

Kungälv imponerade med sin moral och gav aldrig upp. På det sättet påminde de nästan mer om H65 än just H65-spelarna... I andra halvlek knaprade de sig in i matchen och när det stod 21-20 på tavlan var det både ett och annat oroat ansiktsuttryck på läktaren.
Vad var detta!?
Lagen följdes åt med vartannat mål fram till 23-22, när hemmalaget gjorde ett litet ryck igen. men fortfarande med 38 sekunder kvar av matchen hade Kungälv i allra högsta grad sniff på poäng - men Rebecca Karlssons skott gick utanför.
En lättnadens pust svepte över hela hallen, den sägs ha hörts ända till Sätoftas ytterområden, och i slutsekunden kunde Emma Lindqvist fastställa slutresultatet: 26-24.
Tilda Winberg fick priset som matchen spelare. Femmålsskytten svarade för en stark försvarsinsats och fick mycket speltid på nio meter.
- Jag han använts på många roller under åren i H65 och det gäller att ta chanserna när man får dem. Det går inte att slappna av för en sekunds i SHE, då blir man straffad direkt. det såg vi idag, sa "yrvädret från Ystad".

Ola Månsson:
- All heder åt Kungälv som visade en stark morel.
Hade ni redan söndagens match redan i huvuden?
- Vi har pratat mycket om att ha fokus på just denna matchen, men när vi tyckte att vi gjort färdigt den tidigt i första halvlek så fick vi problem... Vi ville inte få med oss en förlust från den här matchen.

På söndag gäller tredje kvalrundan i EHF-cupen för H65 Höör. Första mötet mot det danska topplaget Nykøbing Falster slutade med förlust, 27-24.
- Vi var tagna av stundens allvar i början, men avslutade första halvlek och inledde andra halvlek väldigt bra. Vi gick upp i en 14-16-ledning och spelade bra fram till 20-20. Tyvärr brände vi fem-sex frilägen och då kontrade danskorna sönder oss.
Ni fick ett trebollarsunderläge att hantera. Känns det ok?
- Egentligen inte. Men möter man Nykøbing Falster borta ska man vara glad om man har chansen på hemmaplan. Och chansen har vi, men vi måste komma upp i en nivå till.

Efter segern mot Kungälv höll Ola Månsson även ett tal till publiken.
- Danskarna kommer med uppemot 400 man på läktarna. Vi i laget behöver erat stöd! Se till att ta er till Eslöv på söndag. jag lovar inte seger - men jag lovar att vi ska göra ett ordentligt försök.

Returen i EHF-cupen spelas på söndag klockan 16 i Eslövshallen som rymmer 1200 åskådare.
Det förväntas bli fullsatt.

Svenska Handbollsfamiljens insamlingsbössa
För alla fans, nördar, sponsorer som älskar handboll i vårt avlånga land. Här har vi vår chans att visa att vår sport förenar oss samtidigt som vi kan bidra i kampen för att Alla ska ha rätt att funka olika. Skänk det belopp ditt handbollshjärta känner är rätt! Tack på förhand!
https://bossan.musikhjalpen.se/insamlingar/svenska-handbollsfamiljen
Så här toppar du laget bäst
Det är livsviktigt att barnen har skoj när de tävlar och tränar. Och tar man skoj på allvar får man också det bästa laget. Gå utbildningen som ger en bättre idrottsmiljö för barn på grönt-kort.nu. Den kostar inget och du gör den på ca 1 timme.
www.gront-kort.nu
Nyheter från våra lag
 
Följ oss på
Centrala Partners
Sponsorer