Nu kan du säkra din plats i Sporthallen - Köp säsongskortet här!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
HÖÖRS HK H 65
| Damer J
Juniorlaget damer säsong 18/19

Vi är ett lag med väldigt ambitiösa och träningsvilliga spelare som vill komma långt i sina handbollskarriärer. Några spelare finns även i Elitlaget, i Utvecklingslaget och i FA. De spelar matcher med oss när möjlighet finns, en kommunikation som sköts kontinuerligt mellan tränarna.

 

Under säsongen kommer vi att träna 3-4 gånger i vecka, spela seriespel i F19 Grupp A Skåne och delta i minst en turnering.

 

Ledarteamets mål är att utveckla alla spelare med handbollsfilosofin där fokusen ligger på snabb och effektiv handboll. Den individuella tekniken skall utvecklas och olika sorters försvar testas, allt för att förbättra spelarnas splitvision och spelförståelse. Att träna Utvecklingslag och Juniorlag tillsammans ger större möjligheter att få bra matchträning och för tränarna att möta spelare där de står i sin utvecklingsstege eller i behov av rehab.

 

Vi har spelat i USM Steg 1 och tagit oss direkt till Steg 3. Planerar även delta i Lundaspelen. Nu är seriespelet i full gång och vi ser fram mot en utvecklande säsong.


Josefin, Calin, Magnus

Juniorvinst hemma
2018-12-01 12:07
Eslöv på besök i Juniorserien för Damer och det blev en match med många ansikten. H65 arbetade in sig i matchen under första halvlek och drog iväg till en komfortabel vinst i andra.
Referat: Höörs HK H 65 - Lugi HF 1
Jordskredsseger till Juniordamerna!
2018-10-28 17:22
En skön hemmaseger, H65-Lugi 23-10

Första höstlovshelgen, kyla och snö i Höör och då är det match för Höörs HK H 65:s juniorlag på hemmaplan mot Lugi HF. Ett lag förstärkt med spelare från flickor A, födda 02/03. Och vilken match det blev. En jämn första kvart, sedan drog H65 iväg, ordentligt!

Juniorerna vidare i SM
2018-09-29 19:13

 Helgen 22-23 september spelade damjuniorerna Ungdoms-SM Steg 1 i Partille. Det blev en andraplats i gruppen och direktavancemang till Steg 3 i USM 12-13 januari 2019. Stort grattis!

 

Då denna SM-turnering låg innan seriestarten så var det säsongens första matcher med full fokus på vinst. Även om det i USM inte är fullt ut samma lag som i serien så ansåg Josefin Nilsson, ansvarig tränare för juniorerna, att det var ett rätt samspelt lag redan från början.
” – Men vi växte in i rollerna mer och mer för var match som gick”, säger Josefin. ” – Vi har arbetat med tålamodet i vårt uppställda spel och jag tycker att vi nu kom in i bra uppställda spel med bra tålamod! Och samtidigt använder vi oss av hela banan.”
Vi fick se ett lag som hjälpte varandra genom att peppa och ge glädje till varandra, på plan, från bänken och även utanför plan. Ett kämpande lag där alla har en uppgift och är viktiga.

” – Med små marginaler hade vi kunnat slå även gruppettan, IFK Tumba”, säger Magnus Viberg, assisterande tränare. ” – Men både vi tränare och spelarna var mycket nöjda med insatsen.”

” – Alla tjejer kämpa och visade att de ville vinna inne på banan och utanför, så vi vinner våra kamper och matcher denna helgen med vårt hjärta och glädje!”, avslutar Josefin.Kom gärna och se USM-uttagningar Steg 1 på plats i Höör.

20-21 oktober Flickor 14 H65 i Sporthallen


Vi hoppas kunna arrangera fler uttagningar i kommande USM-steg, återkommer om detta.

 
Följ oss på
Centrala Partners
Sponsorer