Nästa match: H 65 Höörs HK : LC Brühl Handball | 7 september | 16:00 | FÖRKÖP DIN BILJETT HÄR!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
HÖÖRS HK H 65
Bli medlem i Höörs Handbollsklubb H 65
BLI MEDLEM
Klubbfotografering 9 oktober
2019-08-16 10:59
Onsdagen den 9 oktober mellan kl 16:00-20:00 kommer Idrottsfoto.se på besök till Sporthallen för vår årliga klubbfotografering.
Fotoschema för lagen kommer inom kort på hemsidan.

Förtydligande om ansvarsfördelning
2019-08-14 14:39

Som det har framkommit på sociala medier har klubben låtit över musikansvaret till vårt damelitlags hemmamatcher inför säsongen 2019-2020. Vi vill vara tydliga med att detta endast gäller damelits hemmamatcher och ej övrig verksamhet på seniornivå, ungdomsnivå eller USM-turneringar. Beslutet grundar sig främst på allt övrigt åtagande inom handbollen som Herman kommer att ha kommande säsong. Med roller som bland annat musikansvarig för Ystads IF HF i Handbollsligan där våra matcher ofta spelas parallellt bedömer vi det därför skäligt att fördela ansvaret. Vi är mycket tacksamma för allt han gör för föreningen i stort och hoppas på fortsatt engagemang i lagen.


Vår ordinarie musikansvarige i damelit för säsongen 2019-2020 är Viktor Andersson som tidigare axlat rollen i föreningen.


Med vänliga hälsningar

Planeringsgruppen för arrangemang

Höörs Handbollsklubb H 65

Damer SHE
H65 Höör värvar in egen klubbfotograf
2019-08-12 19:30, Damer SHE
Elisabeth Hansson och Christoffer Borg Mattisson.

Säsongen 19/20 satsar H65 Höör på att utveckla mediagruppen och förbättra exponeringen av såväl damelitlaget som föreningen som helhet.

Därför har Christoffer Borg Mattisson värvats in och fått rollen som officiell klubbfotograf.


H65 Höör strävar inte bara efter att bli Sveriges bästa damhandbollslag. Klubben vill även bli landets mest exponerade damhandbollslag.
- Med en egen klubbfotograf skapar vi stora möjligheter dels till eget content på hemsida och sociala medier, dels säkrar vi kvalitén på bilder till press och annan media i samband med matcher, säger Elisabeth Hansson, sportchef för damernas Elitlag.
Även kommande säsong kommer H65 Höör att serva all press med matchbilder fria för publicering.
- Det är en service som är uppskattad av många. Både av våra sponsorer och av mediehusen som slipper nyttja arkivbilder, säger Hansson.


Christoffer Borg Mattisson, yrkesfotograf och entreprenör inom media, kommer att ingå i H65:s mediagrupp med ansvar för foto & video. Han har sedan tidigare ett förflutet som sportchef och kommunikationsansvarig i Eslövs IK och börjar sin nya roll i H65 Höör direkt.
- Det ska bli jättekul att komma till H65 Höör och få vara en del av den satsningen som görs där, på alla plan. H65 Höör är ett topplag i Sverige och berör många, det kittlar lite extra.
- Jag har jobbat nära föreningen sedan tidigare och ser verkligen fram emot att utveckla något som redan är bra, till något som man kanske till och med blir bäst i ligan på. Den utmaningen och den resan ser jag fram emot. Jag vet vad jag kan och jag hoppas att effekten och responsen blir som vi tänkt oss, ler Borg Mattisson

H65-familjen söker ledare
2019-08-12 09:31
 
H65 samverkar med BRIS
2019-08-07 11:13

Som första handbollsförening i Sverige har H65 inlett ett samarbete med BRIS. Samarbetet är ett naturligt steg för oss att ta eftersom vi satsar stort både på bredd och elit. Barn och ungdomsarbetet är en viktig komponent i klubbens verksamhet. Naturligtvis siktar vi på att fostra egna talanger men den stora vinsten ligger att skapa en harmonisk och trygg tillvaro för våra barn och ungdomar. Vi vill gärna se att H65s verksamheter är en fristad där fokus ligger på samvaro och trivsel. Samarbetet med BRIS sträcker sig längre än handboll. Vi får tillgång till den expertis som BRIS har när det gäller barns vardag och de problem som kan uppstå. Som exempel kan nämnas att våra redan duktiga ledare får tillgång till det utbildningsprogram som BRIS erbjuder. Samarbetet med BRIS ligger helt rätt i tiden då FNs Barnkonvention blir svensk lag fr.o.m. 1 januari 2020. I korthet betyder det att praxis upphöjs till lag och därmed att barns rättigheter får en starkare ställning juridiskt. Samarbetet mellan BRIS och H65 har som sagt bara börjat men har redan givit resultat via golftävlingen H65 Invitational 2019 på Bosjöklosters vackra golfbana som samlade in en bra slant till BRIS verksamhet. Men det bästa resultatet är trygga och harmoniska barn och ungdomar vilket är en viktig del i samarbetet med BRIS.

Damer SHE
H65 klara för nytt Europaäventyr
2019-07-09 18:21, Damer SHE
Säsongen 18/19 blev inte som laget tänkt sig. En andraplats i serien och respass i semifinalen mot IK Sävehof krasade drömmarna om Champions League och satte deltagandet i EHF-cupen i limbo.
Nu står det dock klart att H65 Höör fått ett wild card till EHF-cupen.
- En lättnad. Hela vår verksamhet bygger på Europeiskt deltagande, säger tränare Ola Månsson.

Under tisdagen kom beskedet från EHF att H65 Höör, liksom flera andra föreningar i andra länder, beviljats ett wild card i EHF-cupen. Laget går liksom i fjol in i den första rundan av tre, där samtliga tre rundor måste vinnas för att kvalificera sig till vinterns gruppspel.
Omgång ett spelas helgen den 7/8 september och lottningen äger rum den 16 juli.

Beskedet kom som en lättnad för tränare Ola Månsson.
- Vi vill spela i den internationella miljön av flera olika anledningar. Vi har spelare som vill ut i Europa till andra klubblag eller med landslag och H65 har därför varit ett val för dem. Vi har dessutom visat i flera år att vi hör hemma i de sammanhangen.
Det hade kunnat bli Challenge Cup?
- Ja, men vi är "färdiga" med den cupen. Den är jättebra - för andra lag. H65 har en seger och en andraplats där, men utvecklas mer av att möta hårdare motstånd i EHF-cupen.

Hur ser du på lagen i den första rundan?
- Det kan bli både jättebra och jättesvårt. I fjor fick vi möta Lokomotiva Zagreb i första rundan vilket var en 50/50-kamp som vi vann. I andra omgången mot turkiska Muratpasa var det lite enklare. Det kan bli både tyska, franska och rumänska lag som är jättebra och dem vill vi gärna undvika. Det kan även bli Skuru faktiskt. Samtidigt är det knappast något lag som vill möta oss i den första omgången...
Drömmotståndet?
- Muratpasa igen kanske? Det var trevligt nere i Antalaya, säger Månsson.


H65:s tidigare Europacupfacit:
18/19: Utslaget i runda tre i EHF-cupen (mot nyköping Falster)
17/18: Gruppspel i EHF-cupen
16/17: Finalförlust i Challenge Cup
15/16: Kvartsfinal i EHF-cupen
14/15: 16-delsfinal i EHF-cupen
13/14: Seger i Challenge Cup
12/13: Semifinal i Challenge CupBLI MEDLEM
#Viställerupp
Nyheter från våra lag
F 10, 06/08 19:22 
 
Följ oss på
Våra sponsorer