NÄSTA HEMMAMATCH | H 65 Höör - Skara HF | ons 17 April 19:00 | Förköp din biljett här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
HÖÖRS HK H 65
| F 2015
#viställerupp match
 
Tid:lör 11 februari, 14:30 - 16:00
Plats:Sporthallen, Höör
Samling:14:15, Sporthallen utanför badets reception
Aktivitetsinfo:Hej!

Denna kallelse går ut till F12, F13, F14, F15 P13/14 och P15

Lördag den 11:e februari har vi en #viställerupp match med elitlaget i enlighet med Handbollsförbundets #viställerupp manifestation.

Vi vill samla så många barn och ungdomar som möjligt till denna match för att medverka vid ett omvänt inspring. Det innebär att elitlaget står uppställda i två led och det är barnen som springer genom dessa led av elitspelare in på planen först. Därefter följer elitlaget efter och ställer upp i line-up och presentation innan match.

Samtliga SHE klubbar kommer göra samma sak vid varje respektive #viställerupp match. Vår #viställerupp match kommer sändas på tv inklusive inspring samt vår #viställerupp film med Ida Gullberg och Gry Bergdahl.

Matchen startar kl 15:00 och samling sker 14:30 utanför badreceptionen för en snabb genomgång. Samtliga ska vara ombytta till matchkläder och har man inte matchkläder går det bra med ”Heja Höör, fett som smör” tröjan.
För er som kommer vara med på handbollsfestivalen innan på dagen kommer vi samla in tröjjorna igen efter det för att sen dela ut igen till detta till de som kan vara med.  

Efter inspringet ser vi gärna att alla barnen sluter upp på D läktaren och hjälper till att heja och trumma under matchen, något vi gärna ser att de gör vid varje match, allt för att höja stämningen i Sporthallen under matcherna.

Obs!
En vuxen per barn kan få biljett till matchen som kommer delas ut innan matchen. När vi vet hur många som kan vara med så kommer vi ordna biljetterna via föreningen så skriv gärna i kommentarsfältet om en förälder ska vara med och se matchen.

Som vanligt hör av er om ni har några frågor.

Tränarna

<< Tillbaka

 
 
Centrala Partners SHE
Våra partners