SÄKRA DIN PLATS PÅ LÄKTAREN TILL SÄSONG 2024/25 | KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL VÅRA KORT!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
HÖÖRS HK H 65
Anmäl dig som stödmedlem

H65 Höör grundades lördagen den 14 november 1965 och mycket har hänt sedan dess.

 

Tusentals barn och ungdomar från Höör har fått en stor del av sin uppfostran och sitt handbollskunnande hos oss genom åren. Vi har fostrat landslagsspelare och vunnit SM-guld på både senior- & juniornivå. Vi har vunnit massor av medaljer och nått topplaceringar i alla åldrar men framförallt bidrar vår verksamhet med samhällsnytta genom att vi lär individer vad det innebär att vara en del av samhället.

 

Idag aktiverar vi drygt 400 barn och ungdomar och ett 80 tal tränare och ledare som och lär sig att idrott inte bara är sport utan också hur man jobbar tillsammans i grupp, att vara stolt och stödjande, vänlig och respektfull som medmänniska och vän.Inom Idrotten lär vi oss hantera både med och motgångar och att det krävs engagemang för att nå sina mål men mest av allt skapar den vänskap, ibland livslång!

 

Med er hjälp som Stödmedlem kan vi fortsätta med vår samhällsnyttiga verksamhet och för 329:- om året kan du göra stor skillnad för våra barn och ungdomar i Höör!                   

 

Som stödmedlem får du som inträdespresent en H65 halsduk som du kan hämta i Sporthallen och du får dessutom våra Nyhetsbrev via er mailadress!

 

Länk till anmälan:

BLI STÖDMEDLEM I H65

 

Klicka i Stödmedlem i rullistan och skriv in din e-postadress. Ett e-postmeddelande skickas ut för vidare instruktioner för att fullfölja medlemsskapet.

 

Tack för du stöttar oss!

 

 
Centrala Partners Handbollsligan Dam
Våra partners