SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
HÖÖRS HK H 65
| F 07
Bli medlem i Höörs Handbollsklubb H 65
BLI MEDLEM
H65 F07
14 tjejer födda 2007 som älskar spela handboll, och som vi gör det!! 

Våra träningstider säsong 2020/2021:
Måndagar 19:00 - 20:30 i Sporthallen
Tisdagar 20:00 - 21:30 i Sätoftahallen
Fredagar 17:30-19:00 i Sporthallen

Extra träningar vissa onsdagar 20:00 - 21:30 i Sporthallen

#forzah65


Vinnare i Vikingaspelen 2020
2020-10-15 21:04
Laget från Höör fick en bra start på säsongen då vi gick obesegrat igenom hela turneringen och vann till slut finalen mot Lödde Viking med 13-9.

Vid hemkomst grattades tjejerna av föräldrar och andra fans, som i Corona tider fick följa turneringen på avstånd. Stort tack
Segrar på stranden i Åhus
2020-07-09 21:21
Corona-tider till trots anordnade ledare i Åhus FlickorF07 en dagsturnering där vi deltog med två lag. Förutom H65 och Åhus var även Kristianstad och Eslöv representerade, totalt var det 8 lag igång.
Turneringen spelades så att alla mötte alla och avslutades med en final för de två lag som lyckats bäst denna dag.

När "gruppspelet" var avklarat hade det ena H65 laget vunnit alla matcher utom en och det andra laget vunnit alla utom två, och placerade oss därmed som tvåa o trea i tabellen. Bra och stabilt beachspel rakt igenom coachat av Sara, Björn och Christian.

Finalen spelades mellan ettan och tvåan, Eslöv och H65. Det blev lika jämt och spännande som det var i gruppmatchen dessa lag emellan, men i finalen var det vi som drog längsta strået och vann med uddamålet.

Strålande spel av alla de våra! 
Nu titulerar vi oss mästare i Åhus beach 2020 och njuter av fortsatt sommarledighet.
Fler bilder från dagen finns att njuta av under Bildgalleri.

Till hösten är vi taggade inför en förhoppningsvis Coronafri handbollssäsong med många spännande matcher och utmaningar. Då blir vi ännu bättre!
Vinnare av Hallbybollen 2020
2020-01-08 13:23

En tur till Jönköping och Hallbybollen blev en guldkantad historia !!

 

H65’s tjejer F12 gick obesegrade genom gruppspelet och gick direkt till A-slutspel och åttondelsfinal där Skånela IF stod för motståndet. Efter två spelade minuter tog Skånela ledningen och efter ytterligare två minuter så ledde Skånela med 1-2 Men sen var det stopp och motståndarna fick ingen möjlighet att göra fler mål förrän i 23:e minuten då ställningen blev 9-3 till Höör. Matchen slutade 11-4 och tjejerna visade upp ett försvarsspel som hade imponerat på Ola Månsson!! 

 

Vinsten skickade tjejerna vidare till en kvartsfinal mot Eskilstuna Guif som tidigare slagit ut Eslöv i en spännande kamp som avgjordes till Eskilstunas fördel efter förlängning och därefter straffar.

 

I kvartsfinalens första sex minutrar mot Eskilstuna följdes lagen åt, sen var det Höör som la i en extra växel, både framåt och i försvar. Vid fulltid visade siffrorna vinst med 7-12 och en semifinalplats var säkrad.

 

Semifinalen blev en sällan skådad rysare som satt både nerver och blodtryck på spel. IFK Bankeryd ställde upp med ett snabbt och tekniskt lag som snabbt tog ledningen i matchen. De höll sedan Höör på avstånd under lång tid och i den 12:e minuten låg Höör under med fyra bollar (7-3) Bankeryd fortsatte hålla ledningen men nu började Höör kriga sig fram. Det blev 7-4, 7-5, 8-5, 8-6, 8-7 och sekunderna innan fulltid tilldöms Höör en straff som gav resultatet 8-8 och förlängning! Det blir uppkast och Höör vinner bollen och har chans att avgöra men skottet går utanför. Bankeryd tar ny fart och får en straff med sig. Tystnaden är total, ingen vågar andas...och straffen tar stolpe ut! Snabb kontring upp och mååååål....finalplatsen är klar!! 

 

Med endast 30min vila, taktik och sockerchock var det då äntligen dags för final i A slutspelet. Motståndet var åter igen Eskilstuna Guif som ställde upp med sammanlagt tre lag. Eskilstuna tog snabbt ledningen och lagen följdes åt upp till sjunde minuten då Höör tog ledning (3-4) Höör tog sedan kommandot och Eskilstuna tilläts endast att komma upp och hälsa på en snabb runda vid 5-5. De röda krigarna fortsatte sedan skoningslöst i både försvar och anfall och höll ledningen enda in i mål och guldresultatet kunde skrivas med 8-11, Guld i Hallbybollen 2020!!

 

I klassen F12 ställde totalt 40 lag upp och tävlade i sammanlagt tio grupper där Höör vann sin grupp helt obesegrade och med 41 gjorda mål och endast 13 insläppta. 

 

Med sammanlagt 84 gjorda mål under hela turneringen hamnade H65 F12 på en tredje plats i sin klass i kampen om vilket lag som gjort flest mål under hela turneringen.

2019-08-30 17:54
Åhus Beach Festival 2019
 
BLI MEDLEM
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Våra partners