SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
HÖÖRS HK H65

Vi i H65 vill öka vårt arbete med hållbarhetsfrågor och ta vårt sociala ansvar för vår gemensamma miljö. Vi vill minska ner på vårt klimatavtryck och samtidigt bidra till att främja återbruk och återvinning.

 

H65 har därför ingått ett samarbete med Godsinlösen (GIAB) i Staffanstorp med målet att öka vårt sociala ansvar och minsk ner på vårt klimatavtryck.

 

Idag är återvinning av elektronik en gigantisk marknad för illegala ligor och därför drabbar länder som redan har svårt att hantera avfall på rätt sätt. Samtidigt som det ofta är barn som utför det ofta smutsiga och farliga jobben att plocka isär produkterna. 

 

Vi inom H65 vill motarbeta detta och har därför beslutat att dra vårt strå till stacken genom samarbetet med Godsinlösen. Ett skånskt företag som är experter på hållbarhet, cirkulär ekonomi och återbruk.

 

GIAB jobbar idag med återbruk och hållbarhetsfrågor med Försäkringsbranschen, IKEA, CDON, BSH och DHL för att nämna några bolag som har extremt fokus på hållbarhet och att minska på sitt klimatavtryck.

 

GIAB finns i Staffanstorp, där finns även deras Returhus (varuhus med återbrukade produkter). GIAB’s största kundbas är försäkringbolagen och deras hantering av elektronikskador och det är här H65 och GIAB inleder ett samarbetar.


Klubberbjudande: Genom att ange rabattkoden H65_Miljö så får du 10% rabatt på hela köpet hos returhuset.se exkl. Audio pro, lego och mobiltelefoner

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Centrala Partners SHE
Våra partners