Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
HÖÖRS HK H 65
Bli medlem i Höörs Handbollsklubb H 65
BLI MEDLEM
Skånska Dagbladet ny mediepartner
2020-05-22 10:13
H65 Höör inleder nytt samarbete med Skånska Dagbladet
Vi är jätteglada över att kunna presentera Skånska Dagbladet som vår mediepartner. Läs mer om samarbetet här!
Följ och deltag i hjältematchen
2020-05-19 20:00


Var med i hjältematchen som privatperson eller som företagare. Varje inkommet  bidrag räknas och välkomnas.


Alla matchdeltagare kommer att uppmärksammas när matchen är slutspelad.


Klicka >> här << för att läsa mer och för att delta i matchenÅrsmötet senarelagt
2020-05-13 12:34
P.g.a. den rådande situationen har styrelsen beslutat att förlägga årsmötet till måndagen den 10 augusti kl 19:00. Dagordning kommer att vara tillgänglig på hemsidan i god tid före mötet.
Handbollens samhällsnytta uppgår till 120 miljoner kronor
2020-05-13 09:02

Pressmeddelande 13 maj 2020


#viställerupp är Handbollsligans och SHE:s samhällsengagemang inom Hälsa, Integration och Inkludering. Totalt bedrivs 135 olika verksamheter och projekt för 42 000 barn och unga i de 26 klubbarna.

Idrottsekonomiskt centrum har nu granskat klubbarnas verksamheter och kommit fram till att det totala samhällsvärdet uppgår till 120 miljoner kronor per år. Detta värde inkluderar minskade sjukvårdskostnader och ökade hälsoförbättringar, samt effekter kring bättre social gemenskap, studier och arbetsmarknadsframgång.

-       Samhällsnyttan inom handbollen är således mycket stor inom sociala områden som bedrivs inom #viställerupp. Till detta kommer dessutom övriga samhällsnyttiga effekter som till exempel skatteinkomster och turismekonomiska effekter, säger Björn Anders Larsson, ekonom och samhällsanalytiker vid Idrottsekonomiskt centrum.

 

Varje klubb bedriver egna verksamheter och projekt utifrån de utmaningar och möjligheter man har på sin lokala marknad. Det kan vara skolaktiviteter för att sätta fler barn i rörelse, integrationsprojekt för nyanlända, aktiviteter för barn med funktionsvariationer och mycket, mycket mera. Tillsammans manifesterar klubbarna detta under parollen #viställerupp.  

-       Klubbarna gör fantastiska samhällsinsatser. Att nu få ett värde på alla dessa verksamheter och projekt blir en viktig pusselbit i den fortsatta utvecklingen av #viställerupp, säger Peter Gentzel, vd för Svensk Elithandboll.

 

Aldrig tidigare har samtliga lag i både dam- och herrligan i någon idrott slutit upp under en gemensam samhällsmanifestation i denna omfattning. Det gör #viställerupp till en världsunik satsning.

 

För vidare frågor:


Roland Johansson                              

Marknadsgruppen                                                  

Höörs Handbollsklubb H 65                   

roland@h65.se      

070-283 25 95                          

COVID-19s inverkan på H65 Invitational hosted by Bosjökloster GK
2020-05-05 11:00

Det gröna gräset och de inbjudande exemplariska greenerna på Bosjökloster Golfklubb stod redo för värdskapet av ett av årets tänkta höjdpunkter då tjejerna i elitlaget H65 bjuder in till ett mycket uppskattat golfevent för Partners, medlemmar och supporters när plötsligt hela värden lamslås av det elaka viruset COVID-19.


Trots att vi i Sverige förordat ett relativ öppet samhälle under pandemin så här långt så har vi med rätta fått en del förhållningsrekommendationer från folkhälsoinstitutet att förhålla oss till vilket påverkat idrottsrörelsen i stor utsträckning. 


Idrottsrörelsens olika förbund har i sin tur utifrån nämnda rekommendationer lagt fast sina respektive förhållningsregler så även vad gäller Svenska Golfförbundet SGF. SGF tog för en tid sedan beslutet att förbjuda tävlingar och sociala sammankomster med fler än 50 deltagare vilket i nuläget drastiskt påverkar våra möjligheter att genomföra eventet på utlyst datum.


Vi har också känt av en stor osäkerhet och oro från tänkta deltagare vilket påverkat intresset att anmäla sig till eventet.


Med anledning av ovan har vi tagit beslutet att skjuta på eventet till dess att förhållningsrekommendationerna förändras i sådan omfattning att vi bedömer eventet var genomförbart. 


Vi beklagar att vi inte kan genomföra eventet som planerat men vi återkommer så snart vi har ny information att dela med oss av.


Roland Johansson

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Centrala Partners SHE
Våra partners