Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
HÖÖRS HK H 65
Bli medlem i Höörs Handbollsklubb H 65
BLI MEDLEM
Damer SHE
Fokus: Amelia Lundbäck
2020-07-25 09:36, Damer SHE
Idag får ni träffa ett nytt ansikte, nämligen Amelia Lundbäck från IK Sävehof. Amelia berättar om vem hon tycker är den skönaste spelaren i laget, om diabetes, måljinglar, Höörs pizzerior, försvarspel och mycket mer!
H65 F07 inbjudna till Norden Cup!!
2020-07-17
För första gången sedan 2010 är ett lag från H65 inbjudet att deltaga i det inofficiella Nordiska Mästerskapen, Norden Cup, som arrangeras av Kärra Handbollsförening sedan 2003. 
Ny tränare till H65 Herr
2020-07-12
Vi har tagit ett snack med Daniel Johansson…ny tränare för H65 Herr som efter en tuff säsong i div 3 nu gör en omstart och nystart i div 4 med just Daniel som tränare. Det utlovas även en hel del nyförvärv och förstärkning till laget inför kommande säsong.


Först ut är en kort presentation av Daniel. Håll utkik framöver för presentation av nyförvärven.


Daniel…vad är din bakgrund inom handbollen? 

Jag började lira handboll 1992 i H65 och spelade fram till 07/08 när jag slutade i A laget för ett litet avbrott efter att ha fått första barnet. Därefter fortsatte jag i B laget för att 2010/11 ta steget mot IK Lågan där det blev spel fram till 2018/19. Fick tyvärr avbryta min handbollskarriär efter en axelskada vilket gjorde det naturligt för mig att gå vidare som tränare. Utöver att ta tag i H65 Herr så tränar jag även min dotters lag F09 i IK Lågan.


Vad kommer vara ditt bidrag som tränare till herrarna och vad kommer att krävas av laget?

Jag kommer med min erfarenhet inom handbollen att bidra med stabilitet i träningen. Målet är att få till struktur i träningen, jobba in en träningskultur och få upp glädjen i laget. Vi måste bygga upp laget och få in att man tränar som ett lag och vinner som ett lag. Viljan och samspelheten är jätteviktigt.


Hur är motivationen i laget nu?

Jättebra!! Det känns som att alla har en positiv känsla och är taggade inför uppgiften i div 4. Laget har en bra och stabil stomme som känns bra att bygga vidare på.


En kort fråga…hur är målet uppsatt inför säsongen?

Enkelt…att vinna serien!!


För er som inte har koll så går Daniel under smeknamnen Danne, Långarm och Danko !! 


Välkommen tillbaka till H65!!


H65 F07 mästare i Åhus Beach 2020!!
2020-07-10 10:37

För att råda bot på saknaden efter årets upplaga av beachandbollen i Åhus så bjöd Åhus Handboll F07 in till en dagsturnering med lag från Höör, Eslöv och Kristianstad. Med fyra klubbar och sammanlagt 8 lag spelades det handboll med grus mellan tårna i skinande sol på Åhus beach.


Hur det gick kan du läsa mer om på F07 delsida << läs mer >>


DoGoodEL
2020-07-03 14:43
DoGoodEL är energibolaget som brinner för svenskt föreningsliv och är stolta sponsorer av H65. 
De erbjuder det bästa priset för fossilfri el och vill samtidigt möjliggöra att fler människor kan leva mer klimatsmart.   
Just nu donerar de 150kr till H65 för varje person som går via H65s intresseanmälan.
Dessutom bjuds alla nya kunder på tre månader avgiftsfritt. Guldläge!
DoGoodEL tar chansen och stöttar svenskt föreningsliv med investeringar men vill även ta sitt ansvar - för varje ny kund avsätts därför ytterligare 100 kronor till olika miljöprojekt.   
Ett modernt elbolag helt enkelt, som inte vill krångla till det för kunderna. Do Good genom att välja DoGoodEL. 
Välkommen! 
 
Länk till Intresseanmälan.
 
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Centrala Partners SHE
Våra partners