SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
HÖÖRS HK H65
Bli medlem i Höörs Handbollsklubb H 65
BLI MEDLEM
Damer Elit
Uddamålsförlust i hemmapremiären
2021-09-27 10:29, Damer Elit

Det blev en rysare när H65 Höör tog emot Önnered i hemmapremiären i SHE.

Gästerna från Västra Frölunda vann med uddamålet.

– Bittert, för det var vår bästa match på hela säsongen, säger Ola Månsson

 

26-27 mot Önnered var spelmässigt ett steg framåt, men poängmässigt sämre än 22-22 mot Skövde i premiären.

Det började annars bra och matchen var helt jämn inför andra halvlek. Där startade Höttflickorna fint och gick fram till 15-13, men roligare än så skulle det inte bli. Önnered vände helt på matchen och via 8-1 under en period stod det 16-21 på tavlan.

–  Problemet med den perioden var tekniska fel som och frsmför allt många oprovcerade tekniska fel. Lägg därtill ett par brända lägen och några försvarsmissar.

– Vi styr stora delar av matchen annars, inte hela, men delar av den. Vi skapar lägen och fick Önnereds målvakt att bli sitt lags bästa spelare. 

 

Via en stark slutforcering var H65 ändå nära poäng. Med minuten kvar och tvåmålsunderläge, men med spel sex mot fyra resterande tid, fick Gullberg ett delikat kantläge. Hanna Erikssons räddning var som en kall isbit innanför tröjan en varm sommardag.

Samma Gullberg reducerade med tio sekunder kvar, men närmare än så kom inte H65.

Hur tycker du att den nya truppen tar form och utvecklas? Ta en sådan som  Emma Nuhanovic som knappt spelat seniorhandboll tidigare, som nu ska ta en central roll i ett SHE-lag?

– Det går långsamt framåt och ser man över tid ser det bra ut. Hela truppen ser bättre ut nu än för tre veckor sedan. Samma sak är dem med Amelia Lundqvist och Malin Sandberg i sina nya bärande roller. De lär sig att hantera det allt eftersom.

En poäng efter två omgångar, och nu väntar matcher mot mästarrinnorna från Skuru och favoriterna från Sävehof. Hur tar det på moralen i truppen?

– Ibland lever vi i en orealistisk värld. man kan fråga sig: vad är ett rimligt krav på det här laget. Det kommer att bli bra, men det kommer att ta tid.

I den pod där Aftonbladets Johan Flinck, Kristianstadsbladets Robin Nilsson och AMO:s tränare Andreas Stockenberg surrar om handboll nämndes den tidigare H65-spelaren Hanna Blomstrand, idag i Köpenhamn, som en ryktenas dam. Vad har du att säga om det?

– Stocken hade lite rätt i sak, men var samtidigt två månader sent ute och Blomstrand är inte alls aktuell sedan ett bra tag tillbaka. Hon kommer att få speltid i Köpenhamn och gör det bra där. Vi har dne trupp vi har och ska göra det bästa av de förutsättningar som finns, avslutar Ola Månsson.

 

I SHE blir det nu ett litet uppehåll innan serien drar igång igen den 13 oktober med bortamatch mot Sävehof. Första hemmamatchen utan restriktioner spelas mot Skara den 27 oktober.

Dessförinnan ska det dock spelas kvartsfinal i ATG Svenska Cupen. Redan på onsdag kommer Skuru på besök och matchen sänds på SolidSport.

 

 

 

H65 mot Önnered i hemmapremiären
2021-09-22 15:53

På lördag är det dags för första hemmamatchen i SHE...hur taggade är ni !!?

 

Klä er i rött och kom och stötta och heja fram damlaget.

 

Dessutom kommer vår partner XL Bygg Hans Anders att dela ut pris i deras tävling där du kan vinna fina priser. Sista tävlingsdagen är den 22/9 och tävlingen hittar du på deras Instagram, @Xlbygghansanders

 

Biljetter till matchen finns att köpa på https://h65.ebiljett.nu/

 

Matchen kommer även att sändas på C More och på Sportkanalen.

SHE seriepremiär
2021-09-16 09:12

Äntligen drar SHE serien igång! Hur taggade är ni !!? 

 

På lördag inleds det med en bortamatch mot Skövde HK. Matchen startar kl 14:30 och du kan se  den på både C More och Sportkanalen.

 

Nu hejar vi allt vi kan från sofforna !!

Tävling med XL Bygg Hansanders
2021-09-15 19:29

TA CHANSEN! Fram till den 22 september 2021 pågår en tävling hos vår partner xlbygghansanders på Instagram. Gå in på deras profil och se hur du kan vinna ett presentkort på 1000 kronor och en matchtröja, singerad av vår landslagsspelare Emma Rask. 

 

Följ vår partner XL-BYGG Hans Anders på både Facebook och Instagram så missar du inga erbjudanden, tips eller vinstchanser! 

JANS HÖRNA
2021-09-15 19:00

Tidigare har vår värld  i snart två år dominerats av Covid-19 krisen och dess effekter på vår ekonomi i klubben. 

 

Vi har överlevt med mångas hjälp, sponsorer, supporters, staten m fl. och just nu lever vi i ruset av beskedet om full publik från 29/9-21. Det betyder så mycket för alla. Ekonomin blir mera normal med publikintäkter och annat. Sponsorarbetet blir mycket lättare. Dock betyder det inte att sviterna i ekonomin av pandemin är undanskaffade.

 

Vi får kämpa vidare det närmaste halvåret ,i varje fall ,med ökad kraft  i idéer om intäkter som måste in. Bl.a så har ju staten låtit oss och andra föreningar och företag låna pengar genom uppskjutande av skatteinbetalningar i början av krisen.

De skulderna skall nu betalas i början av 2022, vilket känns som ett mörkt moln på vår ekonomiska himmel.

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
Damer Elit, 27/09 10:29 
Damer Elit, 12/09 19:08 
Damer Elit, 28/08 21:18 
 
Centrala Partners SHE
Våra partners