NÄSTA HEMMAMATCH | H 65 Höör - Skara HF | ons 24 April 19:00 | Förköp din biljett här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
HÖÖRS HK H 65
Välkommen på bollekis – för de allra minsta!
 
Har du små spralliga ben därhemma som vill prova på något kul? Välkommen till vår öppna bollekis för barn mellan 0-4 år. Självklart välkomnar vi även äldre syskon som vill leka!
 
Lördagar kl 10.00- 11.00 i idrottshallen vid Höörs Bad och Sportcenter. Fyra tillfällen under april och maj (13/4, 27/4, 4/5, 11/5) Gratis och drop in, så kom de tillfällen som passar er!
 
På bollekis tränar vi inte handboll utan vi leker, kastar, hoppar, kryper, går balans med mera och använder oss av utrustningen i idrottshallen. Självklart finns även mjuka bollar och mål!
 
Du som förälder har en aktiv roll på bollekiset och tar egna initiativ till att leka och lära ditt barn på det sätt som passar er bäst. En gemensam samling och uppvärmning hålls av en ledare. Därefter plockar alla vuxna och barn fram och tar undan redskapen tillsammans före avslut.
 
Ett perfekt tillfälle för föräldrar och barn att träffas för att umgås, leka och kanske ta med lite fika för att kickstarta helgen.
 
Ingen föranmälan behövs - det är bara att dyka upp i bekväma kläder, med eller utan träningsskor.
 
Målet är att detta ska få en fortsättning varje lördag till hösten och för att kunna fortsätta med det så behöver vi fler föräldrar som kan hjälpa till att hålla i aktiviteten. Ju fler föräldrar ju färre tillfällen behöver var och en vara ansvarig för. Då kan varje ansvarig förälder hålla i aktiviteten tex var 4-6 vecka. Är du intresserad av att hålla igång H65 Bollekis? Kontakta då Felicia på feliciaekstrom88@gmail.com
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Centrala Partners SHE
Våra partners