H 65 Höör - IK Sävehof | SÖN 28 maj kl 18:10 | Eslövshallen, A | Förköp din biljett här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
HÖÖRS HK H 65
Köp Ulf’s bok - stöd H65

Vår egna H65-krönikor, Ulf Gotenstam, har mellan matcherna slagit till och skrivit en bok om en man som minns det han vill minnas och även sånt han inte vill minnas.

 

DÄRIFRÅN OCH TILLBAKA är en läsvärd berättelse fri från handboll men med mycket bollsinne.

 

Beställ din bok genom att skicka e-post till ug.projekt.bok@gmail.com och betala genom att swisha 170:- till 0761915858 (40:- per såld bok skänks till H65)

 

Beställd bok kan avhämtas i Sporthallen i samband med H65 Dam Elits hemmamatch mot VästeråsIrsta den 6:e november. Därefter enligt överenskommelse med Ulf.

Returhuset - Bli en miljöhjälte och stötta samtidigt H65 !

Returhuset har utformat en tjänst där de tar hand om andra E-handlares returer och reklamationer. Hos Returhuset kan du helt enkelt handla varorna som en annan kund skickat tillbaka från en annan E-handel. Det gör att onödigt långa transporter för ompaketering i andra länder undviks eller att produkterna inte säljs igen.


Majoriteten av deras produkter är returer och dessa produkter är aldrig använda. Du kan också handla produkter med estetiska skador som Returhuset hanterar direkt åt producenten eller produkter från försäkringsärenden.

 

Genom att ange rabattkoden H65_Miljö så får du 10% rabatt på hela köpet exkl. Audio pro, lego och mobiltelefoner

 

https://www.returhuset.se/

Sponsorhuset
Nu har Sponsorhuset helt fantastiska samarbeten!
Nu kan du köpa presentkort från bland annat McDonalds, Zalando, Granngården och Elgiganten. 5% av ordervärdet går alltid till H65 Höörs Handbollsklubb . Gå in direkt och köp ditt presentkort här: https://www.sponsorhuset.se/h65hoor/rea-kampanjer

Utöver det finns det 586 välkända nätbutiker att välja mellan och för varje köp går en viss procent tillbaka till föreningen.
 
Centrala Partners SHE
Våra partners