SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
HÖÖRS HK H 65

Medlemsavgifter 2023/24

Födelseår/kategori         Kostnad
2019 - 2017       500
2016 - 2014       600
2013 - 2010       1395
2009-Senior     1995
Ledare/tränare     200
Resursperson     400
Stödmedlem     329
       

 

Befintliga medlemmar kommer att aviseras till den e-postadress som finns registrerad på medlemmen den 1/8-2023 (är medlemmen under 18 år skickas aviseringen till målsmans e-postadress). Om ingen e-postadress finns registrerad skickas aviseringen till medlemmens/ målsmans hemadress. Medlemsavgiften ska vara inbetald och registrerad innan första träningstillfället med gruppen, dock senast 15/9-2023 för befintliga medlemmar. Har man fått en felaktig medlemsavisering, eller om medlemmen har slutat, vänligen klicka i "Jag ska inte vara med" i aviseringen . Har man fått en avisering per post som är felaktig, kontakta kansli@h65.se.

 

För nya medlemmar som anmäler sig via anmälningslänken på hemsidan skickas en avisering med medlemsavgift per automatik ut till registrerad e-postadress. Då startar en prova-på-period på 2 veckor. Om man inte vill fortsätta innan eller efter provperiodens slut klickar man på "Jag vill inte vara med" i aviseringen. Anmäler man sig via anmälningsfunktionen under sommaren kommer provperioden först att börja gälla när gruppen startar upp för säsongen.

 

Medlemskortet är digitalt och finns i appen SportAdmin MedlemsApp.

 

  • Ladda ner SportAdmin MedlemsApp gratis på Appstore eller Google Play.
  • Skriv in din e-post och klicka på ”Hämta engångskod”. 
  • Skriv koden i fältet och du är nu inloggad på medlemssidan för ditt lag eller grupp. 

Har man flera barn i olika grupper är det viktigt att samma e-postadress angivits på kontaktkortet för målsmans e-postadress för att se alla barns medlemskort i MedlemsAppen. Vill man hellre skriva ut medlemskortet går det bra att logga in via app.sportadmin.se, klicka på medlemskort i menyn och skriv ut via webbläsaren. Är man osäker på vilken e-postadress som angivits till föreningen, vänligen skicka frågan till kansli@h65.se så meddelar vi detta inom kort. 

 

Kansliservice

I vår förening används SportAdmins Kansliservice – ett automatiserat och digitalt föreningssystem för att skapa ännu bättre förutsättningar för att utveckla vår verksamhet. För dig som medlem innebär det att du kan betala med tre nya digitala betalningsmetoder, för att ge dig en bättre upplevelse och smidigare betalning. Dessutom innebär det en minskad manuell administration för oss som förening.

Så fort du har betalt din Medlemsavgift får du dessutom, via Kansliservice, tillgång till en oas av smarta funktioner i MedlemsAppen!

En administrationsavgift mellan 9 - 59 kr per betalning tillkommer för att täcka transaktionskostnader, automatiserade funktioner och ger dig som medlem tillgång till Medlems-Appen! Det är ingen avgift föreningen tar ut, utan tjänsten som tillhandahåller det centralt. Läs mer om vår digitalisering på följande länk: Kansliservice » Medlemsappen - Kansliservice.pdf

 

Här följer intervallerna gällande administrationsavgiften 2023/24 på 9-59 kr.

Aviseringsbelopp 1-100 9,00 kr

Aviseringsbelopp 101-200 19,00 kr

Aviseringsbelopp 201-400 29,00 kr

Aviseringsbelopp 401-700 39,00 kr

Aviseringsbelopp 701-1500 49,00 kr

Aviseringsbelopp >= 1501 59,00 kr

 

Observera att:

 

  • Medlemskap för Stödmedlem berättigar EJ fritt inträde till Svensk HandbollsElit, ATG Svenska Cupen eller Women´s EHF European Cup.
  • Medlemskap för Resursperson avser funktionär ellere ledare som har viktiga arbetsuppgifter i lagen. Resurspersoner anmäls av respektive lags tränare till kansliet. Max tre resurspersoner per lag. Resursperson berättigas fri ståplatsbiljett till Svensk HandbollsElits ordinarie grundspelsserie.
  • För familj d.v.s. resursperson eller ledare med tre barn eller fler aktiva gäller att totala avgiften reduceras med 20 procent.
  • Tränar och spelar man regelbundet med ett lag i en äldre grupp är det den högre medlemsavgiften som skall betalas av medlemmen.

Exempel:

Personen som är född 2010 och tränar/spelar regelbundet med ett lag i äldre grupp (lag) födda 2009 betalar samma avgift som övriga i gruppen d.v.s 1 995 kronor.

 
Centrala Partners SHE
Våra partners