Säkra din plats på läktaren för säsong 2022-23. Klicka här för att komma till vår e-biljett tjänst!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
HÖÖRS HK H65

Bli medlem i Höörs Handbollsklubb H 65
BLI MEDLEM
Stort tack Höörs pensionärers Bowlingklubb
2022-06-15 11:20

Stort tack till Höörs pensionärers Bowlingklubb som skänkt 26600 kr till vår ungdomsverksamhet! Vi kommer att göra något extra för våra ungdomar för denna gåva! 

 

Hälsar H65 Ungdomsverksamhet

Umgdomsavslutning säsong 2021/22
2022-06-13 08:35

 

I helgen kunde det åter igen samlas för avslutning i Sporthallen och Idrottshallen för alla barn och ungdomar i klubben efter uppehåll på grund av Covid-19.

 

Avslutningen bestod av olika stationer med varierande utmaningar, korvgrillning och slutligen match mellan ledare och ungdomar.

 

Tack för denna säsongen…vi ses igen efter sommaren!

Damer Elit
Efterlyses: sjukgymnast till elitlaget
2022-06-10 07:56, Damer Elit

Sökes: sjukgymnast.

Finnes: ett elitlag med SM-finalambitioner och europaäventyr framför sig.

 

H65 Höörs spelartrupp är klar och består till stor del av samma spelare som förra säsongen - som är ett år bättre. Ett tapp som dock inte har ersatts ännu är det på sjukgymnast Jonna Linnéll.

Nu går tränare Ola Månsson ut med en efterlysning.

– Vi kan erbjuda ett av de mest utvecklande och roliga jobben som finns inom elitidrott för den som vill arbeta som sjukgymnast. I laget finns gott om landslagsspelare, vi ska ut och spela turneringar i Europa, vi siktar på SM-final och det finns en professionell lagläkare i form av Jean Chidiac. Organisationen är strålande, men vi behöver en sjukgymnast!

Månsson poängterar:

– Hur ofta man behöver vara på plats går alltid att diskutera på träningar och matcher. Vi är flexibla och i en familjär klubb som H65 Höör har det alltid varit enkelt att hitta lösningar.

 

Kontaktuppgifter:

Damelit-ansvarig

Elisabeth Hansson
elisabeth@hafam.se

Kansli
kansli@h65.se
0413-23332

Damer Elit
Nytt på personalfronten
2022-06-10 06:13, Damer Elit
En ny målvakt och flera nya förlängningar.
De sista pusselbitarna för nästa säsongs trupp är nu på plats.
– Jag är oerhört nöjd med kvalitén på truppen, säger tränare Ola Månsson.
 
Två målvakter blir till tre.
Detta eftersom Leila Melcher är klar för H65 Höör.
Efter att ha tagit en paus från all handboll i ett år, efter flera säsonger i OV Helsingborgs allsvenska lag, doppar hon nu åter fingrarna i limburken. I Höör.
– Leila har mycket allsvensk rutin och har visat fina takter på träningar hos oss den senaste månaden. Är det någonting vi lärt oss så är det att ha en bra och bred besättning på alla positioner. Vi känner oss trygga med det nu, säger tränare Ola Månsson.
 
Två spelare som redan var klara för nästa säsong, men nu kritat på för ytterligare en - alltså till och med säsongen 23/24 – är U20-VM-spelarna Johanna Östblom och Emma Nuhanovic.
– Vi har i Emma och Johanna haft två unga talanger som vi velat göra till elitspelare. Nu är de på den nivån att de spelat nonstop i en SM-semifinal och gjort det bra. Vi är jättenöjda med vad de presterat och gjort så här långt och att vi nu kan fortsätta arbeta långsiktigt är en bra lösning för alla parter. Det går i linje med den strategi som finns i klubben, säger Ola Månsson och poängterar:
– Sedan tidigare har vi förlängt lika länge med Alma Skretting.
Truppen är nu klar och färdig.
– Vi är sjukt nöjda med vår trupp. Vi siktar på att bli bättre än förra året, det vill säga spela SM-final, avslutar Månsson.

 

Vinnare av H65 Invitational 2022 hosted by Bosjökloster GK
2022-06-08 19:42
Årets vinnande lag Reklamprodukter i Hörby!
Trots Pingsthelg och skolavslutningar fick vi äran att välkomna 14 lag till årets tävling. Tävlingsdagen bjöd på perfekt ”golfväder”, lagom mycket sol och värme vilket tydligt visade sig när vi summerade resultaten.
 
Ledda av våra fantastiska och uppskattade Dam elitspelare tog sig lagen runt de 18 hålen
med idel glada miner.
 
Det vinnande laget Reklamprodukter i Hörby leddes av ”Lagkapten” Filippa Nyman som tillsammans med Irene Magnusson, Niclas Magnusson och Pär Hedvall lyckades skjuta fantastiska 51 slag i 4-manna scramble tävlingen.
 
GRATTIS till er!!
 
Övriga bilder från tävlingen som fotades hittar ni på:
 
 
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
Damer Elit, 10/06 06:13 
F 13, 01/06 16:42 
Damer Elit, 30/05 18:26 
F 07, 10/05 13:15 
 
Centrala Partners SHE
Våra partners