SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
HÖÖRS HK H 65
DoGoodEL
DoGoodEL är energibolaget som brinner för svenskt föreningsliv och är stolta sponsorer av H65. 
De erbjuder det bästa priset för fossilfri el och vill samtidigt möjliggöra att fler människor kan leva mer klimatsmart.   
Just nu donerar de 150kr till H65 för varje person som går via H65s intresseanmälan.
Dessutom bjuds alla nya kunder på tre månader avgiftsfritt. Guldläge!
DoGoodEL tar chansen och stöttar svenskt föreningsliv med investeringar men vill även ta sitt ansvar - för varje ny kund avsätts därför ytterligare 100 kronor till olika miljöprojekt.   
Ett modernt elbolag helt enkelt, som inte vill krångla till det för kunderna. Do Good genom att välja DoGoodEL. 
Välkommen! 
 
Länk till Intresseanmälan.
 
Sponsorhuset
Nu har Sponsorhuset helt fantastiska samarbeten!
Nu kan du köpa presentkort från bland annat McDonalds, Zalando, Granngården och Elgiganten. 5% av ordervärdet går alltid till H65 Höörs Handbollsklubb . Gå in direkt och köp ditt presentkort här: https://www.sponsorhuset.se/h65hoor/rea-kampanjer

Utöver det finns det 586 välkända nätbutiker att välja mellan och för varje köp går en viss procent tillbaka till föreningen.
Nextory

Vi har inlett ett nytt samarbete med ljudbokstjänsten Nextory där de erbjuder oss hela 30 dagar gratis provperiod. För varje person som tar del av erbjudandet får vi dessutom 65 kr till vår klubbkassa. Passa på att testa själv och sprid sedan länken  + informationen till dina nära och kära. Ju fler som testar desto bättre! Erbjudandet gäller för nya Nextory-kunder. Självklart utan bindningstid eller uppsägningstid.


Klicka här för att komma till Nextory: 
Inte ensam aldrig glömd

2016 startades Inte ensam aldrig glömd för att stötta personer som har utsatts för sexuella övergrepp. Med tiden har initiativet också blivit en stöttepelare för dem som lider av psykisk ohälsa. Just nu, mer än någonsin, har tyvärr behovet av att nå fram med budskapet att man inte är ensam ökat. Dagligen finns det barn, unga och vuxna som lever i en extremt tuff situation. På samma gång känner de ett stort stöd genom att omgivningen tar ställning och står på deras sida. 


Erik Grönberg som är initiativtagare till detta projekt har lanserat Team Collection där allt överskott från varje såld tröja i denna specifika kollektion går oavkortat till föreningarna.


Gör ett livsviktigt ställningstagande samtidigt som du stöttar H65 Höör.


Direktlänk till tröjan: https://shop.inteensamaldrigglomd.se/team/hoor-h65

 
Centrala Partners SHE
Våra partners