Säkra din plats på läktaren för säsong 2022-23. Klicka här för att komma till vår e-biljett tjänst!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
HÖÖRS HK H65

Bli medlem i Höörs Handbollsklubb H 65
BLI MEDLEM
Damer Elit
Ola Månsson plockar upp ny vänstersexa i elitlaget
2022-08-02 15:26, Damer Elit

Emely Persson, född 2002, lyfts upp i H65:s elitlag.

Vänstersexan är fostrad i Kävlinge, men har de senaste säsongerna spelat i H65 Höörs ungdomslag och gjorde faktiskt sina första SHE-minuter i skymundan förra säsongen.

 

Förra säsongen var Emely Persson med och tränade en gång i veckan, fram till våren då hon tränade fullt ut med truppen.

Tränare Ola Månsson:

– Emely är snabb och teknisk. Jag kommer att använda henne mycket. Nyförvärvet Elsa Åberg har haft ett uppehåll den senaste tiden efter hjärtmuskelinflammation, så det bereds verkligen plats direkt för Emily - som konkurrerar med Victoria Larsson på positionen.

 

Emely Persson var med i truppen i en match förra säsongen borta mot Skuru semifinal tre, och gjorde sina första SHE-minuter då.

 

 

Damer Elit
Gry Bergdahl gravid
2022-08-01 08:00, Damer Elit
Gry Bergdahl

Gry Bergdahl kommer inte att stå mellan stolparna när säsongen inleds om ett par veckor.

Anledningen: graviditet.

H65-målvakten beräknas att bli mamma senare i vinter.

 

H65 Höör kan nu göra det officiellt att Gry Bergdahl är gravid. Lagets förstemålvakt blir därmed borta på obestämd tid.

– Det blir ett nytt och spännande kapitel i mitt liv. När jag kan komma tillbaka till handbollen återstår att se. Jag har ingen brådska, men vill såklart spela elithandboll med H65 igen när det passar, säger Gry Bergdahl.

Om det blir en pojke kanske han kan heta Ola?

– I så fall funderar jag på att han ska få heta Mats-Ola-Micke…

 

Ola Månsson:

– Sedan tidigare har vi värvat Leila Melcher från OV Helsingborg och Josefine Hultberg Dahlgren från LUGI. Så vi har en bra målvaktsduo när vi går in i säsongen.

Åhus Beachhandboll 2022
2022-07-21 20:07

Fler bilder (+4) >>

En av höjdpunkterna under sommaren är Åhus Beachhandboll. Efter några års uppehåll pga Covid-19 är turneringen tillbaka med extra mycket sol och extra mycket sand !!

 

H65s ungdomslag har ställt upp med ett antal lag i  olika åldersgrupper och stämningen har varit på topp blandat med svett, skratt och tårar !!

Grattis till Ella och Jalang !
2022-07-04 12:56

Vi vill skicka ett stort lycka till och grattis till både Ella Lennervald och Jalang Linnér till att blivit uttagna till Riksläger 4 för spelare födda -05. Rikslägret kommer att genomföras i Halmstad den 6-9 augusti. Det är fyra intensiva dagar med ett fullspäckat schema från morgon till kväll.

 

Svenska Handbollförbundets (SHF) riksläger ingår som ett led i SHF:s spelarutbildning mot ungdomslandslagen. Lägren arrangeras årligen under fyra dagar i april/maj och i juni/juli/augusti. Cirka 180 spelare deltar vid varje läger och vid Riksläger 4 är dom ca 20 tjejer kvar i åldern -05.

 

Ge allt, kör hårt och lycka till !!

Stort tack Höörs pensionärers Bowlingklubb
2022-06-15 11:20

Stort tack till Höörs pensionärers Bowlingklubb som skänkt 26600 kr till vår ungdomsverksamhet! Vi kommer att göra något extra för våra ungdomar för denna gåva! 

 

Hälsar H65 Ungdomsverksamhet

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
Damer Elit, 01/08 08:00 
F 13, 08/07 11:11 
Damer Elit, 10/06 06:13 
 
Centrala Partners SHE
Våra partners