Säkra din plats på läktaren för säsong 2022-23. Klicka här för att komma till vår e-biljett tjänst!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
HÖÖRS HK H65

Covidregler vid SHE matcher

För SHE matcher krävs det att alla över 18år kan uppvisa vaccinationsbevis plus giltig legitimation. Personer under 18år ska kunna visa upp giltig ID-handling för att styrka sin ålder om det råder tveksamhet om åldern. Inga andra handlingar såsom snabbtest/PCR eller liknande är godkänt.

 

Undantaget är personer som av medicinska skäl inte har kunnat ta vaccinet och som med läkarintyg och ID-handling kan styrka detta.

 

En matchvärd kommer att kontrollera handlingarna utanför entrén innan insläpp kan ske. Den information som scannas från vaccinationsbeviset sparas inte någonstans.

 

Barn och ungdomar under 18 år behöver inte uppvisa vaccinationsbevis.

 

H65 ersätter inte sålda biljetter som inte kan nyttjas för avsaknad av vaccinationsbevis eller giltig ID-handling.

 

 

Innan du kommer till Sporthallen rekommenderas du att kontrollerar att du har ett giltigt vaccinationsbevis. Skriv gärna ut en kopia på papper och ha det redo tillsammans med id handling och din matchbiljett för snabbare hantering vid entrén.

 

Vid Sporthallen innan ni kommer fram till entrén så är det bra om ni har ert vaccinationsbevis id handling och matchbiljett redo för att hanteringen i entrén ska gå snabbt och smidigt för att undvika köbildning. Vi kommer att hålla entrén öppen 1 1/2 timme innan matchstart. Efter kontrollen i entrén ber vi er att så fort som möjligt ta plats på läktaren.

 

Var hämtar jag mitt vaccinationsbevis? De finns att hämta digitalt på https://covidbevis.se/ med hjälp av e-legitimation.

 

Om du inte har e-legitimation behöver du skicka in en blankett för att få ett fysiskt vaccinationsbevis via posten. Blanketten hittar du på: www.ehalsomyndigheten.se

 

Vi har inte möjlighet att hjälpa dig att hämta hem vaccinationsbevis vid entrén. Detta måste vara klart innan du kommer till Sporthallen.

 

Har du symptom eller känner dig sjuk ber vi dig att se matchen hemma i soffan istället.

Nationella rekommendationer och bestämmelser för match
Säkerhet i arenan (Svensk handbollselit)

Här hittar du information om vilka säkerhetsregler vi har att följa.

 

http://www.h65.se/docs/967/29837/h65_hoor_sakerhet_i_arenan_20201028.pdf

Covid-19 information

Här hittar du klubbens nuvarande riktlinjer gällande Covid-19.

 
Dessa regler kan med kort varsel komma att ändras.
 
Ungdom
 
Reglerna är beslutade av H65’s ungdomssektion 2020 och gäller tillsvidare. Dessa regler sträcker sig upp till F/P14 för match, sammandrag och cuper
 
 

Dam Elit

 

Med anledning av Regeringens och Folkhälsomyndighetens senaste information gällande publikintensiteten på våra idrottsarenor där två volymmässiga publikscenarier på 50 respektive 500 sittande personer med en meters avstånd omnämns så har vi i klubben beslutat att tillsvidare arbeta utifrån nedan rutiner på följande länk:

 

Information till våra Partners och Supporters avseende publikarrangemanget vid Dam Elit´s hemmamatcher

 

 
Centrala Partners SHE
Våra partners