NÄSTA HEMMAMATCH | H 65 Höör - Skara HF | ons 17 April 19:00 | Förköp din biljett här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
HÖÖRS HK H 65
| NÄTVERKANDE
H65´s Matchvärdar skapar nätverksträff i samband med våra hemmatcher
2021-11-01 18:45
Ellen delar ut priset till bästa spelare i Skara, Melanie Felber och Martin till Irma Schjött i H65

Från den här säsongen erbjuds våra Matchvärdar att bjuda med sina partners till våra hemmamatcher. H65 bjuder på inträde, kaffe och bulle. Genom vårt samarbete med Höörs Gästis så erbjuder vi oss att förmedla catering som då kan serveras i något av de utrymmen som vi har att tillgå i anslutning till hallen.

 

Först ut att utnyttja vårt erbjudande var LBC, Malmö som stod matchvärd för matchen mot Skara HF. LBC som representerades av Martin Olsson och Ellen Waldén träffades tillsammans med sina gäster i god tid innan avkast och avnjöt en god måltid levererad från Höörs Gästis.

 

Både vi i H65 och LBC tyckte arrangemanget var mycket lyckat så från H65 vill rikta ett stort tack till LBC för deras medverkan och arrangemang kring matchen och hoppas att kommande matchvärdar följer deras exempel och utnyttjar tillfället till möta sitt nätverk.

 

Foto: MN Photo

 
Centrala Partners SHE
Våra partners