SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
HÖÖRS HK H 65
| Handbollslekis 15/16/17/18
Bli medlem i Höörs Handbollsklubb H 65
BLI MEDLEM
Välkommen på Handbollslekis
Viktig information angående Handbollslekis!

Höörs HK H65s Ungdomssektion har utrett möjligheten att bedriva handbollslekis i Jeppahallen för åldersgrupperna 2015-2018. Med hänsyn till gällande rekommendationer från Svenska Handbollsförbundet under rådande pandemi, så har vi kommit fram till att det inte går att genomföra handbollsverksamhet med en så stor åldersgrupp och som dessutom kräver föräldrar närvarande.


Vi försöker nu starta upp för barn födda 2015, men som alltid så behöver vi ledare.


Är du förälder till ett barn som vill spela handboll och vill hjälpa till som ledare så går det bra att kontakta ungdomssektion@h65.se med en intresseanmälan.


Gällande medlemsavgift som skickats ut via e-post den 17/8 är detta ett automatiskt system, och dessa skickades ut innan vi nåddes av denna informationen.

För er som har betalt in medlemsavgiften för säsong 2020/21 och önskar återbetalning vänligen maila till kansli@h65.se (uppge namn på medlemmen och återbetalning). Vill ni vänta med återbetalning tills dess att vi vet om det blir en grupp eller ej går det bra. För er som fått medlemsinbetalningsfakturan per e-post men inte betalt förlängs förfallodatumet till den 15/10. Önskar ni inte vara kvar i Handbollslekis klickar ni i "Jag vill inte vara med" i medlemsinbetalningsfakturan.

Uppdaterar löpande så fort vi har mer information.

Med vänliga hälsningar
Höörs HK H65


BLI MEDLEM
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Våra partners