NÄSTA HEMMAMATCH | H 65 Höör - Kungälvs HK | sön 16 mars 14:00 | Förköp din biljett här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
HÖÖRS HK H 65
| BRIS
Vi samarbetar med BRIS för barn och ungdomars trygghet i samhället

H65 har som första handbollsklubb i Sverige tecknat ett avtal med BRIS (barnens rätt i samhället) där vi i utbyte mot att H65 samlar in pengar till BRIS, får det stöd och utbildning av ledare, föräldrar och barn för att vi skall kunna göra skillnad i vår strävan att bidra till en ökad trygghet i samhället.

 

Då barn och ungdomars hälsa är en betydande faktor för samhällets utveckling så ser vi det som naturligt att stötta BRIS i deras ovärderliga verksamhet. Med hjälp av våra partners och egna sidoevenemang stöttar vi deras verksamhet med ekonomiska bidrag och i gengäld hjälper BRIS oss att förstå barn och ungdomars behov så att vi kan skapa bästa möjliga kvalitet i vår verksamhet.  

 

Vad kan du göra?

 

Du kan stötta H65´s samarbete med BRIS genom att Swisha en valfri summa till 123 039 99 98. Ditt bidrag går oavkortat till BRIS.